Bine ai venit!
|
| |

Diversificarea raw și vegană

Sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari
57,00 lei
Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase rețete raw și vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start în viață plin de vigoare, elan și bună dispoziție.

Ligia Pop este liderul documentat în materie de alimentație sănătoasă și raw food din România. Fiind mereu preocupată de o viață sănătoasă și nutriție, pe parcusul a 15 ani a aprofundat acest subiect prin studierea informațiilor oferite de personalități internaționale, profesori, doctori și academicieni în domeniu.

Începand din anul 2008 și-a urmat chemarea și s-a reprofilat pe promovarea intensă a unui stil de viață sănătos, devenind raw food chef și urmând mai intens specializarea în nutriție. Din anul 2009, a promovat acest stil de viață prin publicarea de articole, prin apariții in mass-media, prin prezentări de sănătate și participarea la evenimente naționale.

A publicat șase cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Deserturi pentru părinți și copii sănătoși; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari, precum și cartea de față, ajunsă acum la a doua ediție. La acestea se adaugă o metodă de pian, Pași în lumea muzicii.

Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Expo, evenimente ce promovează un stil de viață sănătos, echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.

Diversificarea raw și vegană - Descriere și informații

La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a șase cărți: Pași în lumea muzicii, Rețete vegane fără foc (laureată a Gourmand World Cookbook Awards), Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie, Deserturi pentru părinți și copii sănătoși, Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă și Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos.

Activează ca raw food chef (maestru bucătar specializat în hrana fără foc), e consultant în nutriție, susține demonstrații culinare și organizează anual la București Raw Generation Expo, care promovează pe plan național un stil de viață sănătos.

Este gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.

A câștigat, alături de alți 15 bucătari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef. Licențiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iași, Ligia Pop e profesoară de pian.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi: ligiapop.com

Întrucât una dintre etapele delicate din viața tinerilor părinți o constituie diversificarea hranei bebelușului, cartea îi ghidează competent asupra celor mai potriviți pași de urmat, cunoștințele autoarei fiind dublate de experiența sa nemijlocită.

Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase rețete raw și vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start în viață plin de vigoare, elan și bună dispoziție.

Anul apariției: 2015

Format: 18.6 x 24.4 cm

Număr pagini: 184

Autor: Ligia Pop

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0164-9