Cartea “Privind înapoi prin fereastra bucătăriei” de Dagmar Dusil, una dintre cele mai noi apariţii Curtea Veche Publishing, a fost subiectul unui reportaj realizat de echipa TVR1 condusă de doamna Maria Terzian. Filmarea a avut loc la Casa Doina, restaurantul din cadrul hotelului Ramada Parc, ce ne-a găzduit cu prietenie şi profesionalism.
Pentru că reţetele autoarei Dagmar Dusil sunt într-adevăr inedite, ele s-au putut adapta pentru eleganta bucătărie a Hotelului Ramada Parc, unde Viorel Ciocârlan, sous-chef, a preparat o reteta cu dovlecei si o friptura inspirate din carte. Cu această ocazie, echipele TVR şi Curtea Veche Publishing au putut observa interiorul unei bucătării profesioniste, de mari dimensiuni, echipată perfect şi pregătită să servească în fiecare zi mâncare delicioasă, la cele mai înalte standarde de calitate.
Mulţumim, Ramada!