Bine ai venit!
|
| |

Imprint

Argument

Cum știi că o discuție duce acolo unde trebuie? Nu, nu atunci când toți participanții se află de aceeași parte a baricadei, ci când sunt cu toții la fel de bine informați. Argument este imprintul spre care te orientezi când vrei să fii la curent cu teme actuale, dar și să îți validezi punctul de vedere cu susținerea unor nume mari, precum Eduard de Bono, Noam Chomsky sau Richard Dawkins. Și astfel, prin informație, poți crea cu ușurință punți de legătură către orice partener de discuție.

Argument - alege cartea favorita de la Curtea Veche

56,00 lei

80,00 lei

45,50 lei

65,00 lei

Argument - 142 produse

Afişare 1 - 24 din 142 (6 pagini)

Într-o lume divizată din ce în ce mai divizată, Argument le propune cititorilor să pornească din același punct – literatura de specialitate, care abordează subiecte precum cultura, sociologia sau științele. Când informația este la orice pas, accesul la o autoritate în domeniu devine dificil, iar această situație a născut nevoia clară pentru imprintul de față.

Eduard de Bono, Noam Chomsky, Richard Dawkins, Daniel Goleman sau Sam Harris, dar și alți mari autori oferă un sprijin sigur în discuții, cât și argumente pertinente, bazate pe date. Titlurile Argument au scopul clar de a crea un spațiu al înțelegerii între diversele puncte de vedere cu privire la temele de interes comun. Deoarece pentru evoluția societății este nevoie ca discuțiile în contradictoriu să se poarte pe un teren neutru, cel al informației corecte.